Servicii suplimentare

Oferim clienților noștri posibilitatea de a achiziționa servicii suplimentare la produse, care sunt enumerate mai jos. Servicii suplimentare pot fi selectate după adăugarea mărfurilor în coș.

Garanție extinsă la 3 ani
Suntem convinși de calitatea ridicată a mărfurilor pe care le comercializăm; prin urmare, oferim clienților noștri posibilitatea de a extinde perioada standard de garanție la 3 ani. Selectați acest serviciu dacă doriți să vă asigurați că orice defecte ale mărfurilor achiziționate pot fi rezolvate rapid și ușor chiar și după perioada normală de garanție.
Garanție extinsă la 5 ani
Suntem convinși de calitatea ridicată a mărfurilor pe care le comercializăm; prin urmare, oferim clienților noștri posibilitatea de a extinde perioada standard de garanție la 5 ani. Selectați acest serviciu dacă doriți să vă asigurați că orice defecte ale mărfurilor achiziționate pot fi rezolvate rapid și ușor chiar și după perioada normală de garanție.
Posibilitatea de a returna produsele în termen de 60 de zile
Doriți să aveți posibilitatea de a vedea și încerca mărfurile achiziționate in liniste, sau dacă cumpărați un cadou în avans și doriți să îl puteți returna dacă nu vă place, alegeți opțiunea de a prelungi perioada de returnare la 60 de zile.
Înlocuirea cu un produs nou în caz de reclamație
Deși vindem mărfuri de calitate de la furnizori dovediți, apariția unui defect de garanție nu poate fi niciodată exclusă. Prin urmare, oferim tuturor clienților noștri opțiunea unui serviciu suplimentar, datorită căruia în cazul unui defect de garanție, vom înlocui produsele achiziționate cu produse complet noi - rapid și fără a aștepta reparația.