Modalități de plată

Oferim clienților noștri o selecție dintre mai multe mijloace de transport și plată fiabile pentru produse. Plata cu cardul de credit se face printr-o poartă de plată securizată; transferurile online se fac prin contul furnizorului de servicii gateway de plată și al procesatorului de plăți. Datele de intrare sensibile, care le introduceți în sistemul de internet banking, gateway-uri de plată sunt protejate de bănci individual și nu ajung în mediu a unor terțe părți. Procesatorul de plăți vede numai informațiile de tranzacție pe care banca le va comunica cu tranzacția efectuată.

Card bancar
gratuit
Plata cu cardul printr-o gateway de plată securizată. Doar operatorul gateway de plată cunoaște detaliile cardului dvs. de plată. Plata se face printr-o conexiune securizată.
Numerar la livrare / ramburs
preț 4,90 L
Produsele vor fi plătite în numerar sau cu cardul de credit (în funcție de modul de transport), spre deosebire de predarea de către transportator sau la punctul de ridicare.
La factură (scadență 30 zile)
gratuit
Produsele vor fi trimise fără plata prealabilă, plata se va face pe baza unei facturi cu scadență de 30 de zile. Potrivit pentru instituții publice sau non-profit.